Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2015 16:37 - Въведение: сатанинските числови ритуали на господарите, Сатурн и 3-та световна война
Автор: tretasvetovna Категория: Политика   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.05.2015 09:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Целта на този блог е да представи прогноза за началото на Третата световна война (начална дата 26.11.2016) и да обясни какво сочи към тази дата за това монументално събитие.

Съмнявате ли се във правдоподобността на такова щуро твърдение? Аз също. Имате основание. Не очаквам просто да повярвате на това и на каквито и да е неща от такъв тип, но водещата натам информация е прекалено интригуваща и консистентна да бъде пренебрегната от вас и да не бъде представена от мен.

Тази война ще бъде подготвена, започната и дирижирана, както огромен брой други събития, от властовите елити, които от древни времена притежават изключителни знания и произтичащата от това изключителна способност да властват над многократно превъзхождащата ги по брой останала част от човечеството.

Нямам намерение да споря нито за съществуването, нито за структурата на тези елити или да навлизам в каквито и да е излишни подробности за тях. При желание за такива дискусии отидете на друго място. Достатъчно е обобщението, че тези групи са безскрупулни, имат неутолима жажда за власт, както и средствата да завладяват все повече и повече с цел тотален контрол.

Обаче е съществено за тематиката на блога, че властващите са обсебени от духовни и религиозни вярвания, които, независимо от истинността си, са първостепенни за тях и са източникът на мотивация за различни тайни програми и ритуали.

Числовите ритуали, кодирани в датите на значими събития от историята на САЩ и света, както и в съвременни атентати и "инциденти" са от изключителна важност за командващите парада. Открилите системата, по която ритуалите биват съдадени, виждат, че нищо не е оставено на случайността числата с номерологично значение са вмъкнати на невероятен брой места.

Тази система има за цел да боготвори Сатаната, главно посредством постоянни препратки към планетата Сатурн, служеща от хилядолетия и при множество народи като репрезантация сатанинския/дяволски перснонаж, независимо от името изображението му в съответната култура.

Следващите постове ще се заемат със съществото на информацията. Бъдете с открит ум, премисляйте добре нещата, както препоръчвам да е за всички неща в живота. Приятно четене!





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tretasvetovna
Категория: Политика
Прочетен: 17651
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930